Golfen, culinair genieten of tot rust komen aan de azuurblauwe baai: bij het Bayside Boutique Hotel kan het allemaal. Het hotel is gelegen op het Blue Bay Resort, pal langs de witte stranden van Curaçao. Hier vindt u alles om golf tot een unieke ervaring te maken.

Verrassende golfbaan met 18 holes

Het Bayside Boutique hotel is een geliefde ontmoetingsplaats onder golfers. Gasten krijgen namelijk gratis golfarrangementen (afhankelijk van de verblijfsduur) en kunnen hiermee gebruik maken van de golfbaan van Blue Bay. Deze baan is een bezienswaardigheid op zich. De architect, William ‘Rocky’ Rocquemore, maakte gebruik van de natuurlijke hoogteverschillen zoals zand, zee en rotsen. Het resultaat zal menigeen tot de verbeelding spreken. Maar bovenal is deze golfbaan met 18 holes een plezier om te spelen. Golfers van elk niveau vinden er volop uitdaging. Wie nog geen ervaring heeft, kan hier in alle rust kennismaken met alle facetten van het golfen.

Sporten en ontspannen op Curaçao

Curacao is een eiland gelegen in de Caraïbische Zee, dat samen met Aruba en Bonaire deel uitmaakt van de ABC-eilanden. De temperatuur is er het gehele jaar door aangenaam, met een gemiddelde van 27,5 °C. Het Bayside Boutique hotel bevindt zich niet ver van de hoofdstad Willemstad. Niet alleen golfers, maar ook andere gasten zullen zich hier uitstekend vermaken. Zo ligt het hotel op een steenworp afstand van het strand, en kunnen gasten onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen en de fitnessruimte op het resort. De gym ligt bij het zwembad en biedt een vijftal fitnessapparaten. Daarnaast vindt u hier ook een joggingtrail van circa 7,5 kilometer. Zo houdt u ook tijdens uw vakantie uw conditie op peil. Op het eiland is ook veel te zien en te doen. Wilt u een bezoek brengen aan Willemstad, of een dagje duiken of snorkelen op het eiland Klein Curacao? Dan is het handig om te weten dat u via het Bayside Boutique Hotel eenvoudig een auto kunt huren.

Culinair genieten na de golf

Golfen is een ontspannende bezigheid, zeker als u na uw sportieve uitdagingen tot rust komt in het restaurant. Het resort beschikt over een restaurant met een afwisselend à la carte menu. De hotelbar biedt alle mogelijkheid om te loungen of tot in de late uurtjes een drankje te nuttigen. Wilt u na uw golfwedstrijd nog even kijken hoe het met de achterblijvers gaat? Het Bayside Boutique Hotel beschikt over een hoogwaardige Wi-Fi verbinding. Op uw kamer heeft u de beschikking over Netflix, zodat u in alle rust kunt genieten van uw favoriete film of serie.

Reserveer nu uw verblijf in de Caraïben

Of u nu voor een golfvakantie gaat of voor een dagje Willemstad of Klein Curacao: golfresort Bayside heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie aan de Caraïbische Zee. Wilt u meer informatie of direct boeken? Aarzel dan niet en laat u verrassen door het zonnige eiland Curaçao!