Boutique Hotel

Het hotel bestaat uit 36 hotelkamers die onderverdeeld zijn in standaard kamers, deluxe kamers en grand suites met keuze uit een kamer met een 210 cm lang tweepersoonsbed of met twee eenpersoonsbedden. Ook beschikt het hotel over 2 rolstoel vriendelijke kamers op restaurant niveau. De kamers zijn rookvrij. Naast het hotelgebouw zijn er voor de hotelgasten parkeerplaatsen beschikbaar.

In het Bayside Boutique Hotel zijn huisdieren niet toegestaan. Kinderbedjes zijn beschikbaar op aanvraag.

Standaard kamer

De standaard kamers (30 m2 zonder buiten terras) hebben naast luxueuze boxsprings, twee fauteuils met tafeltje, ingebouwde kledingkast, bureau met stoel, 40” LED TV met soundbar, kitchenette (zonder kooktoestel) met tafelmodel koelkast, koffie apparaat, waterkoker, telefoon, kluisje, plafond ventilator en airconditioning. Alle badkamers zijn voorzien van een inloop regendouche.

Deluxe kamer

De deluxe kamers (36 m2 met buitenzitje, of 40m2 zonder buitenzitje) hebben naast luxueuze boxsprings, twee fauteuils met tafeltje, ingebouwde kledingkast, bureau met stoel, 40” LED TV met soundbar, kitchenette (zonder kooktoestel) met tafelmodel koelkast, koffie apparaat, waterkoker, telefoon, kluisje, plafond ventilator en airconditioning. Alle badkamers zijn voorzien van een inloop regendouche.

Grand Suite Bayside

De grand suites (ca.60 m2 inclusief buiten terras) hebben een aparte slaapkamer met luxueuze boxsprings, een 40” LED TV en een ingebouwde kledingkast. De woonkamer heeft een 48” LED TV met soundbar, twee fauteuils met tafeltje, slaapbank, een volledig ingerichte keuken met magnetron en tafelmodel koelkast, koffie apparaat, waterkoker, telefoon, kluisje en airconditioning. De badkamer heeft een bubbelbad en een inloop regendouche. Het terras is voorzien van een buitenset en ligstoelen. Het uitzicht over de patio, de Caribische Zee en de golfbaan is adembenemend.